logo
logo
logo

Klantenservice: 024-3249932

Neem contact met ons op.

Wat begon als een over ijverig initiatief van twee ondernemende scholieren is uitgroeid tot een onderneming met 2 vestingen in Nijmegen en Utrecht. Op 4 februari 2005 werd DressMe Clothing in geschreven bij de Kamer van Koophandel te Nijmegen. DressMe Clothing is begonnen als een leverancier van kleine partijen (bedrukte) textiel voornamelijk in de regio Nijmegen. Al snel werd duidelijk dat er meer flexibitleit en service verleend kon worden als drukken van kleding in eigenhuis kon worden gedaan. Zowel het leveren van kleding als het bedrukken daarvan werden onderdeel van het bedrijf. Alle textiel kan worden voorzien van zowel transferdruk, zeefdruk als een full-colour druk. Kortom: DressMe Clothing kan alles leveren. Wij zijn een flexibel bedrijf en proberen zoveel mogelijk aan de wensen van de klant tegemoet te komen. Ook als wij daar iets extra voor moeten doen.

De ambitie reikte verder dan alleen textiel te leveren in de regio Nijmegen. Uiterraad is het via de website mogelijk kleding bestellen van uit heel Nederland. De visie van DressMe Clothing is echter om dicht bij de klant te zitten, zodat deze kan zien en voelen welk textiel of kledingstuk wordt besteld. Vanuit deze fysio werd begin 2011 een nieuwe vestiging geopend in Utrecht. Strategisch een goede stand door de ligging en de vele studenten in Utrecht. Een groot deel van de omzet van DressMe Clothing komt uit opdrachten vanuit studenten verenigingen en andere studenten groepen.

Op dit moment concentreert het team van DressMe Clothing zich op deze twee vestigingen, in de toekomst is de kans echter groot dat wij ook in andere (studenten) steden vestigingen zullen gaan openen.
Dit betekend niet dat wij ons op dit moment niet proberen te verbreden. Door een overname van de webshop basketball-fashion.nl eind 2012 probeert DressMe Clothing zich ook meer te richten op de online markt. Deze webshop verkoopt alles met betrekking op basketbal. Dit klopt van basketbalschoenen tot basketbalkleding en van basketballen tot NBA-artikelen. Begin 2014 is de webshop baby-fashion.nl gelanceerd. De webshop verkoopt babykleding zonder, maar ook met een leuke bedrukkingen. Neem eens een kijken op baby-fashion.nl en laat je verwassen door de mogelijkheden.

Kortom DressMe Clothing ontpopt zicht langerhand tot een mooi bedrijf met vele mogelijkheden. DressMe Clothing, durf te onderscheiden!

Voor meer informatie over DressMe Clothing kunt u contact opnemen met DressMe Clothing door middel van het contactformulier

Meest verkocht

Wij van DressMe Clothing hebben een uitgebreid assortiment!

Klik hier voor meer informatie.

 

 

Vraag een offerte aan

 1. Naam*
  Vul aub uw naam in.
 2. E-mail*
  Vul uw E-mail in.
 3. Bel mij terug Invalid Input
  Invalid Input
 4. Telefoon*
  Vul uw tel. in.
 5. Omschrijf uw aanvraag*
  Omschrijf aub uw aanvraag
 6. Vul de code in
  Vul de code in Invalid Input